Başlangıç için hangi dikiş makinesi almalıyım?

Anasayfa Forumlar Sorular ve Destek Dikiş ve Nakış Makinesi Tavsiyeleri Başlangıç için hangi dikiş makinesi almalıyım?

8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Yazar
    Yazılar

Merhaba, dikişe başlamak istiyorum ama hangi dikiş makinesini almalıyım, karar veremiyorum. Yeni başlayan biri için önerileriniz var mı?

Merhaba, öncelikle ne tür işler yapmak istediğini bilmek önemli. Basit tamiratlar mı yapacaksın yoksa kıyafet dikimi gibi daha detaylı işler mi?

Sanırım başlangıçta perdeleri kısaltmak, kıyafetlere küçük düzeltmeler yapmak gibi şeyler olacak. Ama ileride kıyafet dikmek de isterim.

Eğer başlangıç seviyesindeysen ve çok büyük bir bütçen yoksa Singer 8280 veya Brother’ın giriş modellerine bakabilirsin. Temel işleri gayet iyi yapıyorlar.

Ben de Brother kullanıyorum ve memnunum. Sessiz çalışıyor, kullanımı kolay. Ama bütçen varsa Janome veya Pfaff markalarına da göz at derim.

Singer ve Brother arasında kararsız kaldım. İkisi arasında büyük bir fark var mı?

Singer biraz daha dayanıklı olabilir ama Brother’ın kullanımı genelde daha kolay. Eğer kullanım kolaylığı önemliyse Brother’ı tercih edebilirsin. Ayrıca, servis ağına da dikkat et derim.

Yaşadığın yerde kolay servis bulabileceğin bir marka seçmek işini çok kolaylaştırır. Bir de otomatik iplik takma gibi özellikleri olan modeller hayat kurtarıcı.

8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.