Dolaptaki Eski Parçalar Nasıl Değerlendirilir?

Anasayfa Forumlar Dikiş Teknikleri Aplike ve Süsleme Teknikleri Dolaptaki Eski Parçalar Nasıl Değerlendirilir?

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar

Kızlar selam ✨
    Şu sıralar elimde eski bir gömlek var, atmaya kıyamıyorum ama giymiyorum da. Üzerine aplike ya da boncuk falan eklesem diyorum ama nasıl yapsam bilemedim. Ne önerirsiniz?

Tam benlik konu. Ben geçen hafta eski bir kot ceketimi süsledim, baya güzel oldu. Gömleğe çiçekli aplike falan yapsan nasıl olur? Ya da kol kenarlarına dantel ekleyebilirsin, çok tatlı duruyor.

Aynen, ben de bi tişörtüme kelebek desenli aplike yapmıştım, eskisine göre farklı bir hava kattı. Ama en kolay yöntem bence ütüyle yapışan aplike kullanmak. Dikişle uğraşmak istemezsen öyle de yapabilirsin.

Boncuk işleme de güzel olur aslında, ama biraz uğraştırıyor. Özellikle gömlek yakasına minik inciler eklesen aşırı şık durur. Ben bi ara eski kazaklarıma böyle süslemeler yapıyordum, gömlekle de güzel olur bence.

Hmm, boncuk işi güzel fikir ama sabır ister, bende o kadar yok galiba. 😂 Ütüyle yapışan aplike iyiymiş, hemen bir bakayım. Önerileriniz için teşekkür ederim.

• Bu yanıt 4 ay 2 hafta önce önce Ayşe Öztürk tarafından değiştirildi.
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.